Company logo
Comenzi telefonice:
0770 - 106403

Magazin online:
www.sisicosmetice.ro

Spring Promo
Super Reduceri de Primăvară de până la -30%!O primăvară frumoasă începe cu Reduceri de Măsură!


SisiCosmetice ți-a pregătit reduceri la sute de produse din categoriile: extensii de gene fir cu fir, cosmetice profesionale și de epilare.


Oferta este valabilă doar în perioada de 13-22 aprilie, în limita stocului disponibil. Comandă acum!

Extensii gene fir cu fir


Începe primăvara cu gene lungi, splendide, cu un efect incredibil de natural, rezultatul fiind frumusețea și tinerețea în orice moment al zilei.

Trăsăturile unei femei sunt exprimate prin desenarea genelor şi sprâncenelor, a buzelor şi a formei corpului. Prin urmare, nu este o întâmplare că genele întotdeauna au fost o parte mai pronunţată a frumuseţii feminine. Datorită apariţiei noilor tehnologii de gene, acum este un "must have" să ai gene frumoase, bogate şi curbate. Gama Long Lashes îți oferă produse de calitate excepțională pentru gene rezistente și seducătoare.


Îngrijirea tenului


Primăvara este anotimpul reînnoirii, așa că este momentul pentru a-ți schimba rutina de îngrijire a tenului. Trebuie să dai la o parte unele dintre cosmeticele de iarnă și să le înlocuiești cu variante adaptate anotimpului călduros.

Primavară este momentul în care tratamentele de mineralizare, vitaminizare, hidratare sunt necesare pentru tenurile uscate, alipice, deshidratate, atrofice, care în perioada de iarnă au suferit atât datorită frigului cât și datorită lipsei de soare. Așa că este momentul când putem îmbunătăți tratamentele clasice din salon cu măști adecvate pentru a combate aceste simptome. Deasemenea este momentul oportun de a recomanda cremele adecvate pentru acasă, atât pentru a susține efectele obținute în salon cât și pentru o întreținere adecvată a tenului pe termen lung.

Următoarele produse de la Solanie cât și de la Dr. Spiller reprezintă un adevărat răsfăț pentru tenurile mature, uscate, normale, deshidratate, îmbătrânite prematur. Acestea asigură atât aportul de vitamine, minerale, oligoelemente cât și de lipide. În urma utilizării tenul iți recapătă prospețimea, elasticitatea, luminozitatea și suplețea.


Epilare


Toți știm ca epilarea de primăvară este necesară. Indiferent de metoda de epilare aleasă, rezultatul urmărit este întotdeauna acelaşi: îndepărtarea părului nedorit, mai ales în această perioadă a anului când vremea se încălzeşte, iar vestimentaţia noastră este mai sumară.

Temperaturile ridicate de afară ne duc deja cu gândul la vară şi la purtarea ciorapilor fini şi a fustelor scurte. Dacă vreţi să scăpaţi de grija epilatului frecvent şi doriţi să apelaţi la o soluţie de epilare profesională alegeți produsele noastre de ceară Premium și Alveola Waxing.


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate si sa va dezabonati aici.

SisiCosmetice
410160 Oradea, Bihor, Romania
Parcul Petofi Sandor, nr. 5, bl. B, sc. 1, et. 1, ap. 5
Inscrieri si comenzi telefonice: 0770-106403

facebook icon
twitter icon
twitter icon